Kombinovaný měnič značky MUST PV1800 PRO Série 48V s 5200W a čistou sinusovkou

S MUST PV1800 PRO Sérií získáváte více než jen měnič energie. Toto kompaktní zařízení sloučí funkce měniče, MPPT solární nabíjecí stanice a síťové nabíječky akumulátorů do jednoho multifunkčního nástroje, který nabízí spolehlivý výkon ve snadno přenosné formě. Nabízí výstupní výkon 5200W a špičkový výkon dosahuje až 10400W.



Rozšířené funkce pro optimalizované využití energie

MUST PV1800 PRO Série poskytuje uživatelům širokou škálu funkcí, které umožňují efektivní správu energie. Měnič disponuje funkcí studeného startu, nabízí vzdálené monitorování přes Wi-Fi a paralelní provoz až se 3 jednotkamiMěnič může dodávat energii do zátěže bez baterie. Měnič je vybaven podporou pro připojení pomocí USB. S pořízením měniče zvažte rovněž nákup bezdrátového WiFi modulu.

Ovládací tlačítka a LCD displej – Jednoduchá obsluha měniče 

Ovládací panel obsahuje tři LED kontrolky, čtyři funkční tlačítka a LCD displej, který uživatelům poskytuje přehledné zobrazení provozních informací. Ovládací tlačítka umožňují snadné nastavení všech parametrů.

Ochranné funkce MUST PV1800 PRO Série

Bezpečnost uživatelů a zařízení je klíčovou prioritou pro MUST PV1800 PRO Série. Proto je vybavena řadou ochranných funkcí, včetně ochrany proti přetížení, přehřátí a zkratu. Díky těmto funkcím můžete mít jistotu, že je vaše energetická infrastruktura chráněna a bude spolehlivě fungovat i v náročných podmínkách.


Datasheet pro MUST PV1800 PRO

Váš prohlížeč nepodporuje čtení PDF? Stáhnout datasheet MUST PV1800 PRO

Mohlo by vás také zajímat

8 dalších produktů ve stejné kategorii: