Kombinovaný měnič značky MUST PV1800 VPK Série 12V s 1000W a čistou sinusovkou

S MUST PV1800 VPK Sérií získáváte více než jen měnič energie. Toto kompaktní zařízení sloučí funkce měniče, PWM solární nabíjecí stanice a síťové nabíječky akumulátorů do jednoho multifunkčního nástroje, který nabízí spolehlivý výkon ve snadno přenosné formě. Výstupní výkon je 1000W a špičkový výkon dosahuje až 2000W.




Rozšířené funkce pro optimalizované využití energie

MUST PV1800 VPK Série poskytuje uživatelům širokou škálu funkcí, které umožňují efektivní správu energie. Nastavitelné parametry vstupního napětí a nabíjecího proudu umožňují přizpůsobení zařízení různým podmínkám. Toto zařízení umožňuje nastavení priorit mezi AC a solární nabíječkou, automaticky se restartuje při obnovení režimu AC a disponuje funkcí studeného startu. Měnič je vybaven podporou pro připojení pomocí USB. Součástí měniče je nový pracovní režim SUB (Solar-Utility-Battery). S pořízením měniče zvažte rovněž nákup bezdrátového WiFi modulu.



Ovládací tlačítka a LCD displej – Jednoduchá obsluha měniče 

Ovládací panel obsahuje tři LED kontrolky, čtyři funkční tlačítka a LCD displej, který uživatelům poskytuje přehledné zobrazení provozních informací. Ovládací tlačítka umožňují snadné nastavení všech parametrů.





Ochranné funkce MUST PV1800 VPK Série

Bezpečnost uživatelů a zařízení je klíčovou prioritou pro MUST PV1800 VPK Série. Proto je vybavena řadou ochranných funkcí, včetně ochrany proti přetížení, přehřátí a zkratu. Díky těmto funkcím můžete mít jistotu, že je vaše energetická infrastruktura chráněna a bude spolehlivě fungovat i v náročných podmínkách.


Ke stažení

Datasheet pro PV1800VPK (ENG)

Ke stažení (1.11M)

Návod pro PV1800VPK (ENG)

Ke stažení (12.28M)

Návod pro PV1800VPK/VPM

Ke stažení (1.94M)

Mohlo by vás také zajímat

8 dalších produktů ve stejné kategorii: